Johtuen sulkutilasta Nallikarin Kingi 2021 pilkkikilpailu on peruttu tältä keväältä tässä muodossa!

LANSEERASIMME UUDEN ETÄPILKKIKONSEPTIN KEVÄÄLLÄ 2020, JOKA NOUDATTI ANNETTUJA KOKOONTUMISOHJEITA.

ELÄMME VUOTTA 2021 JA SAMA HOMMA ON EDELLEEN PÄÄLLÄ, JOTEN JATKETAAN ELÄMÄÄ ETÄNÄ.

TERVETULOA ETÄPILKKIIN 2021

ATTESON PILKKIOPEN.FI

Facebook-tapahtuma

OULUN SUOSITUIN PILKKIKILPAILU
NALLIKARISSA

Nallikarin Kingi on koko perheen ja alan harrastajien vuosittainen pilkkikisa, jonka tapahtumapaikka on Nallikarin ranta-alueella lähellä Oulun keskustaa. Tapahtuman tavoitteena on saada liikkeelle, ulkoilemaan ja pilkkimään meren jäälle niin lapset, nuoret kuin aikuiset.

pilkkikilpailusta

Kilpailun pääsarjassa kisataan Nallikarin Kingi -tittelistä. Kingiksi kruunataan kilpailija, joka pilkkii painoltaan suurimman (paino) kalan.

Pääsarjaan osallistuvat kaikki osallistumismaksun maksaneet.

Pilkkikilpailussa on lisäksi neljä alasarjaa; miehet, naiset, nuoret ja tiimit. Yhdellä osallistumismaksulla pääsee mukaan pääsarjaan ja yhteen alasarjaan.

Kilpailun palkinnot ovat erilaisia tuotepalkintoja ja palvelulahjakortteja.

 

Pääsarjan palkinnot jaetaan suurimman kalan painon mukaan ja alasarjoissa saaliin kokonaispainon mukaan.

ENNAKKOLIPUT: 15 EUR (verkkopankkimaksu)
KISAPÄIVÄNÄ: 20 EUR (käteinen tai korttimaksu)

SARJAT JA PALKINNOT

Nallikarin Kingi 2020 palkinnot

Lisäämme tänne palkintoja sitä mukaa kun niitä saadaan hankittua. Lopulliset palkinnot tiedetään vasta kisapäivän aamuna.

TULOKSET 2019

SIJOITUS
NIMI
KOKONAISPAINO

Nallikarin Kingi 2019

Jussila Leo

230 g

2. SIJA

Haapamaa Pentti

180 g

3. SIJA

Palosaari Mika

172 g

Miehet 2019
SIJOITUS
NIMI
KOKONAISPAINO

1. SIJA

Unto Leinonen

1523 g

2. SIJA

Ismo Karhunen

1479 g

3. SIJA

Petri Luukkonen

1373 g

NAISET 2019
SIJOITUS
NIMI
KOKONAISPAINO

1. SIJA

Hannaleena Poropudas
1333 g

2. SIJA

Taimi Kolehmainen

1028 g

3. SIJA

Pirjo Sauvola

504 g

NUORET 2019
SIJOITUS
NIMI
KOKONAISPAINO

1. SIJA

Vilho Loukkola

114 g

2. SIJA

Eetu Hautajärvi

37 g

TIIMIT 2019
SIJOITUS
NIMI
KOKONAISPAINO

1. SIJA

TEAM RIISTO

2492 g

2. SIJA

Sintinsieppaajat

2428 g

3. SIJA

Hauki Media

301 g

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Kilpailussa kilpaillaan seuraavissa sarjoissa: Henkilökohtaiset sarjat Nallikarin Kingi(kaikki kilpailulisenssin lunastaneet) Miesten sarja  Naisten sarja  Nuorten alle 16-vuotiaiden sarja (vuonna 2018 täyttää 16 )  Alle 12 vuotiaalla kilpailijalla voi olla avustajana tukihenkilö. Tukihenkilö saa neuvoa ja auttaa reikien kairaamisessa ja kalan irroittamisessa koukusta mutta ei saa muuten osallistua pilkkimiseen. Joukkuekilpailu  Joukkueessa tulee olla 3-5 henkeä. Joukkueiden jäsenet osallistuvat samalla suurin kala kilpailuun. Kaikkien joukkueen jäsenten on henkilökohtaisesti palautettava kilpailun siirtymäajan puitteissa kilpailukorttinsa punnitsijoille tai kilpailun järjestäjän määräämään paikkaan (ns. nollakortti). Muuten joukkuetulosta ei hyväksytä.

Kilpailujen järjestäjillä on oltava kalavedenomistajan lupa sekä muut tarvittavat luvat kilpailun sekä kilpailuun liittyvien oheistoimintojen järjestämiseksi. Kilpailijoilta ei edellytetä kalastuslupia tai kalastuksenhoitomaksun suorittamista.

Ilmoittautuminen alkaa viimeistään klo 10 Rantaravintola Nallikarissa. Kilpailijat saavat siirtyä kilpailualueelle avajaistilaisuuden jälkeen lähtöluvan saatuaan noin 15 min. Varsinaisen kilpailun alkamis- ja päättymishetki osoitetaan selvällä merkillä. Avannon tekoa ei saa aloittaa ennen kilpailun aloitusmerkkiä. Ei kairata edes kairaa jäähän pystyyn. Kilpailijoiden on lopetettava kalastaminen päättymismerkkiin, jonka jälkeen heillä on 30 minuuttia aikaa siirtyä maalialueelle. Myöhästyneen kilpailijan saalista ei punnita. Siirtymisvaiheiden sekä kilpailun aikana kilpailualueelta poistuminen on kielletty lukuunottamatta mahdollisesti osoitettua WC-aluetta. Kilpailualueen lähtö- ja maalialue on Nallikarin “majakan” kohdalla, josta rantaudutaan. Kilpailukeskus on Rantaravintola Nallikarissa.

Kilpailualue merkitään selvästi jäälle ja pilkkiminen tämän alueen ulkopuolella on kielletty. Tuomaristolla on oikeus hylätä kilpailija, joka rikkoo aluerajoja.

Toisen kilpailijan avustaminen kilpailutilaanteessa kilpailun aikana on kielletty. Avannon teko 50 metriä lähemmäksi virallisesti merkittyjä pyydyksiä on kielletty. Kiellon rikkoja on velvollinen kilpailusta pois sulkemisen lisäksi, vaadittaessa maksamaan mahdolliset vahingot. Pilkkiminen ja reijän kairaaminen viittä ( 5 ) metriä lähemmäs toisen käytössä olevaa avantoa on kielletty. Kysyttäessä lupa kanssakilpailijalta, pilkkiminen on mahdollista lähempänäkin. Kilpailun aikana jääkairaa ei saa jättää lumelle tai jäälle makaamaan, vaan se on kairattava pilkkimisen ajaksi pystyyn ja sen kaatuessa välittömästi nostettava pystyyn. Järjestäjien toimesta kilpailualuetta valvotaan ja alueella olevat pyydykset merkitään. Lisäksi suoritetetaan riittävä jäätiedustelu.

Akkuporakonekairan käyttö on sallittu. Pulkan käyttö on sallittu.

Lähtö ja maalialueella liikuttaessa sekä kilpailualueella siirtymäaikana kairanterän on oltava suojattuna aina aloitusmerkkiin asti sekä lopetusmerkin jälkeen.

Kiellettyjä ovat pilkit, joihin on kiinnitetty useampi kuin yksi ( 1 ) yksi – tai useampihaarainen koukku poisluettuna tasapainopilkit, jossa sallitaan enintään kaksi ( 2 ) yksihaaraista kiintokoukkua sekä rungon alapuolella oleva yksi – tai useampihaarainen irtokoukku, joka saa olla kiinnitettynä tasapainon vatsalenkkiin korkeintaan yhdellä renkaalla tai hakasella. Koukku ei saa olla kiinnitettynä pilkin ja vavan väliseen siimaan. Lisäpainojen käyttö on sallittu, mutta painojen tulee sijaita koukun yläpuolella. Mormyska rinnastetaan koukkuun. Kaikki syötit ovat sallittuja, mutta syötin on oltava pilkin koukussa. Houkuttimien käyttö mukaan luettuna ryynien, matojen, toukkien (myös käytettyjen) tms. pudottaminen reikään on kielletty. Kilpailualueella on liikuttava jalan. Tuomarineuvosto voi myöntää liikuntarajoitteiselle poikkeusluvan myös muunlaiseen liikkumiseen.

Saaliiksi saatu kala tulee lopettaa välittömästi ennen talteenottoa. Mitään kaloja ei saa jättää jäälle. Lain määräämät alamittaiset kalat tulee laittaa takaisin avantoon. Saalista ei saa luovuttaa toiselle kilpailijalle kilpailun aikana, ja järjestäjän edustajalla on oikeus tarkistaa kilpailjan varusteet ennen kilpailun alkua.

Saaliiksi saatu kala tulee lopettaa välittömästi ennen talteenottoa. Mitään kaloja ei saa jättää jäälle. Lain määräämät alamittaiset kalat tulee laittaa takaisin avantoon. Saalista ei saa luovuttaa toiselle kilpailijalle kilpailun aikana, ja järjestäjän edustajalla on oikeus tarkistaa kilpailjan varusteet ennen kilpailun alkua.

Jokainen kilpailija osallistuu pilkkikilpaan omalla vastuullaan.

Kilpailualueella häiritsevä käyttäytyminen on kielletty

Pohjois-Pohjanman Vapaa-ajankalastajapiirin kilpailujaosto yhdessä kilpailun järjestäjien kanssa (Atteson fishing ja FinnsAway Traveling) nimeää kolmihenkisen ( 3 ) tuomarineuvoston, joka kokoontuu ennen kilpailua.

Kilpailua koskevat vastalauseet tulee jättää kirjallisesti tuomarineuvostolle 15 minuutin kuluessa punnituksen päättymisestä, jonka kilpailun järjestäjä kuuluttaa tiedoksi. Tuomarineuvoston asiasta tekemästä päätöksestä ei voi valittaa.

Raha- ja palvelulahjakortit sekä tuotepalkinnot ovat verollista tuloa saajalle. Jokainen palkinnon saaja on itse velvollinen toimittamaan arvot verottajalle vuosi-ilmoituksella.

Kiertopalkintoa säilytetään esillä Ravintola Nallikarissa. Kiertopalkinto katkeaa kolmesta kiinnityksestä.

Osanottomaksun maksamalla kilpailija sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä

Mahdollisen jäätilanteen vuoksi Force Majeure astuu voimaan viimeistään klo 10.00 16.3.2018, josta ilmoitetaan välittömästi www.nallikarinkingi.com sivustolla ja Facebookissa . Ennakkoilmoittautumismaksut palautetaan.

JÄRJESTÄJÄT

Opastetut urheilukalastusmatkat ja venepalvelut. Virkistyspäivä, myyntikokous, safari kesäpäivänä tai viikonloppuvetäytyminen. Voimme yhdistellä monenmoista toimintaa tarpeittesi mukaan. Kohteita mm. Oulujärvi, Oulujoki, Perämeri, Inarinjärvi, Kilpisjärvi ja Jäämeri.

– Juha “Atte” Aitta

THIS IS FINNSAWAY! – Finnish couple who left Oulu behind in July 2017 and began life-changing journey as nomads. We work as travel bloggers and photographers and do other freelance jobs which can be done remotely. We help companies in sales, marketing and social media and build also websites for them.

– Toni & Anne

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kaikki vuoden 2020 yhteistyökumppanit ilmoitetaan pian

Haluatko olla mukana yhteistyössä?

Lähtisikö yrityksesi mukaan reipashenkiseen koko perheen tapahtumaan?

Ota yhteyttä niin jutellaan yrityksesi näkyvyydestä!

Yhteystiedot

Atteson Fishing
Juha Aitta
+358405168007
info@nallikarinkingi.fi
www.nallikarinkingi.fi

Copyright Nallikarin Kingi | design & development Swingood